Image

Opbevaring af båd i Nordjylland

Står du og mangler et sted at opbevare din båd hen over vintermånederne? Eller mangler du helt generelt et sted at opbevare din båd, når den ikke ligger i vandet? Så kan vi hjælpe dig med dette problem. Vi tilbyder sikker indendørs opbevaring af både i tørre omgivelser. Når du vælger os til at opbevare din båd, så slipper du for bekymringerne der er forbundet med at opbevare båden udendørs.

Vinteropbevaring af båd

Slip for frostskader og opbevar din båd indendøre i vores opbevaringshal. Listen med fordele er lang, når det kommer til vinteropbevaring af både. Du undgår slitage og følgeskader af frost og hårde vintre. Indendørs opbevaring skåner helt generelt set din kaleche og alle de elektriske installationer. Derudover vil din motor også have godt af, at blive opbevaret indendøre i de varme rum.

Du kan selv vælge, om du vil have opbevaring af båden på en trailer eller uden en trailer. Total Opbevaring tilbyder de optimale forhold til vinteropbevaring af båden, så den er klar til at komme på vandet igen, når vejrforholdene er bedre.

Image
Image

Pris for opbevaring af båd

Vores priser for opbevaring af både varierer efter, hvor meget plads, som du har brug for. Hos Total Opbevaring skal du kun betale for den plads, som båden reelt set fylder. Har du en mindre båd skal du ikke betale det samme, som hvis du har en stor lystyacht, som optager mange kvadratmeters plads.

Prisen for opbevaring af både starter fra 350 kr. pr måned og vi tilbyder helårsopbevaring af din båd. Dermed er du sikker på, at din båd har de bedste forudsætninger, når den ikke ligger i vandet.

Sådan kan Total Opbevaring hjælpe dig

Vi har rum i alle størrelser. Lige fra dem, hvor der er plads til en håndfuld flyttekasser til de store, hvor alt dit indbo kan være.
Hos os binder du dig ikke længere end der er behov for. Det kan være alt fra en enkelt dag til flere år.
Vi har åbent alle ugens dage - hele året rundt fra 06.00 til 22.00, så det er let at få dine ting. Skulle der opstå akut behov, så er vi til at tale med.
Der er mulighed for af- og pålæsning under tag. Her er stillet vogne til rådighed, der kan transportere dine ting let og sikkert.

Hvorfor vælge Total Opbevaring?

reservere plads

Reserver online

Du kan reservere et rum direkte på vores website. Let, sikkert og hurtigt.
noget depositum

Ingen ekstra udgifter

Hos os er der ikke depositum. Bare betal første måneds leje, og du kan flytte dine ting ind fra dag ét.
​privat adgang

​Personlig adgang

Du har adgang indenfor vores lange åbningstider. Og du kan selv komme ind uden vores hjælp.

Kontakt os for opbevaring af din båd

Leder du efter et sikkert sted at opbevare din båd over kort eller længere periode? Så skal du vælge Total Opbevaring. Vi giver dig de bedste forudsætninger, når du har brug for opbevaring af dit kæreste eje.
Icon