Image

Opbevaring af bil

Hos Total Opbevaring opbevarer vi alle typer af biler. Alt fra familiebilen til de ældre klassiske modeller. Sikkerhed, temperatur og luftfugtighed er tre nøgleord, når det kommer til de ideelle forhold til opbevaring af bil. Når du vælger os til at opbevare din bil, sørger vi for, at alle forholdene er opfyldte.

Vinteropbevaring af bil

Mangler du vinteropbevaring til din bil? Eller måske helårsopbevaring? Total Opbevaring giver dig de optimale forhold til vinteropbevaring af biler, så de er klar til at komme ud på vejen igen, når vejrforholdene ændre sig til det bedre. Vi har listet et par af de fordele, du vil opleve, hvis du vælger vinteropbevaring eller helårs opbevaring af din bil:

Slipper for frost- og fugtskader

Bliv fri for trælse skader på bilen ved at opbevare den indendørs. Slip for fugt, frost og rust når du opbevarer bilen i tørre lokaler med en lav luftfugtighed. Dermed giver du din bil de bedste forhold.

Opretholde bilens værdi

Helårsopbevaring af f.eks. din veteranbil betyder at standen og værdien bibeholdes gennem årene. Det er en god investering for fremtiden, da du er sikret den bedste pris ved evt. videresalg.

Image
Image

Billig opbevaring af bil

Hos Total opbevaring betaler du kun for den plads, som din bil optager. Det mener vi nemlig er mest fair. Vores priser for opbevaring starter fra 350 kr. pr. måned. Har du behov for langtidsopbevaring af din bil, så kan vi også sagtens finde en fordelagtig løsning til dig.

Vi tilbyder både opbevaring af bil uden plader samt opbevaring af klassiske biler. Lad os skræddersy en løsning til dig på helårsopbevaring og vinteropbevaring. Oplys os om, hvilke særlige behov, pladskrav og andre specifikke forespørgsler du måtte have.

Sådan kan Total Opbevaring hjælpe dig

Vi har rum i alle størrelser. Lige fra dem, hvor der er plads til en håndfuld flyttekasser til de store, hvor alt dit indbo kan være.
Hos os binder du dig ikke længere end der er behov for. Det kan være alt fra en enkelt dag til flere år.
Vi har åbent alle ugens dage - hele året rundt fra 06.00 til 22.00, så det er let at få dine ting. Skulle der opstå akut behov, så er vi til at tale med.
Der er mulighed for af- og pålæsning under tag. Her er stillet vogne til rådighed, der kan transportere dine ting let og sikkert.

Hvorfor vælge Total Opbevaring?

reservere plads

Reserver online

Du kan reservere et rum direkte på vores website. Let, sikkert og hurtigt.
noget depositum

Ingen ekstra udgifter

Hos os er der ikke depositum. Bare betal første måneds leje, og du kan flytte dine ting ind fra dag ét.
​privat adgang

​Personlig adgang

Du har adgang indenfor vores lange åbningstider. Og du kan selv komme ind uden vores hjælp.

Kontakt os og hør mere omkring opbevaring af din bil

Vil du have de bedste forudsætninger, når du skal opbevare din bil over en længere eller kortere periode? Så kontakt os og hør nærmere omkring, hvordan vi kan opbevare din bil sikkert for dig.
Icon