Image

Opbevaring af campingvogn

Har du ikke selv plads til at opbevare din campingvogn hen over vinteren? Eller måske skal du ikke bruge din campingvogn i løbet af sommeren, og derfor mangler et sted at kunne parkere den sikkert og tørt. Vi kan hjælpe dig med indendørs opbevaring af din campingvogn i Nordjylland. Hos os kan du nemt og billigt opbevare din campingvogn året igennem eller for en kortere periode.

3 fordele ved at opbevare en campingvogn indendøre

Nedenfor har vi listet en række af de fordele, som du opnår ved at vælge Total Opbevaring til vinteropbevaring af din campingvogn.

Vedligeholdelse af campingvognen

Ved at opbevare din campingvogn indendøre slipper du for rengøring og vedligeholdelse. Der kan være store omkostninger forbundet med at opbevare campingvognen udendørs over vintermånederne. Campingvognen kan tage skade af kalk, alger og andet skidt der sætter sig på den. Derfor anbefaler vi, at du vælger vores indendørs opbevaring af din campingvogn, således du spare tid og penge på rengøring og vedligeholdelse.

Slipper for frostskader

Når vi rammer efterårs- og vintermånederne kan vejret være hård ved din campingvogn. Vandledninger og rør kan springe pga. frost. Vinduerne kan punktere når temperaturen rammer minusgrader. Derfor anbefaler vi, at du opbevare din campingvogn i tørre og frostsikre opbevaringsrum.

Oprethold campingvognens gode stand

Hvis du en dag overvejer at sælge din campingvogn, så hjælper indendørs opbevaring også med at opretholde campingvognens gode stand og værdi. Du slipper bl.a. for misfarvninger og rust. Den gode stand betyder, at du vil kunne opnå en bedre videresalgspris. Det er derfor en god investering og forsikring af din campingvogn.

Image
Image

Pris for opbevaring af campingvogn

Prisen varierer alt efter, hvor meget plads du har brug for til din campingvogn. Hos Total Opbevaring betaler du nemlig kun for den plads, som du har brug for. Det mener vi er mest fair. Prisen for at opbevare campingvogne starter fra 350 kr. pr. måned. Vi tilbyder helårsopbevaring af din campingvogn i vores sikre opbevaringslokaler. Vi holder øje for dig og sikrer dig en sikker opbevaring i vores tørre haller.

Sådan kan Total Opbevaring hjælpe dig

Vi har rum i alle størrelser. Lige fra dem, hvor der er plads til en håndfuld flyttekasser til de store, hvor alt dit indbo kan være.
Hos os binder du dig ikke længere end der er behov for. Det kan være alt fra en enkelt dag til flere år.
Vi har åbent alle ugens dage - hele året rundt fra 06.00 til 22.00, så det er let at få dine ting. Skulle der opstå akut behov, så er vi til at tale med.
Der er mulighed for af- og pålæsning under tag. Her er stillet vogne til rådighed, der kan transportere dine ting let og sikkert.

Hvorfor vælge Total Opbevaring?

reservere plads

Reserver online

Du kan reservere et rum direkte på vores website. Let, sikkert og hurtigt.
noget depositum

Ingen ekstra udgifter

Hos os er der ikke depositum. Bare betal første måneds leje, og du kan flytte dine ting ind fra dag ét.
​privat adgang

​Personlig adgang

Du har adgang indenfor vores lange åbningstider. Og du kan selv komme ind uden vores hjælp.

Kontakt os for opbevaring af din campingvogn

Skal du have din campingvogn opbevaret tørt og sikkert over en kort eller længere periode, så tøv ej med at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.
Icon