Image

Udlejning af opbevaringsrum og depotrum for private

Vi er her for at hjælpe dig med at opbevare det gamle legetøj, du ikke nænner at smide ud til at passe på inventaret fra et helt hus. Lej et depotrum til opbevaring af dine ejendele hos os - trygt og sikkert!

Find ud af mere

Lej et opbevaringsrum hos os, så du kan få opmagasineret dine private ejendele, når der opstår situationer i livet, hvor dette bliver nødvendigt.

Renovering eller ombygning

Når din bolig skal renoveres eller undergå en ombygning, så kan du leje et depotrum hos os, så du kan få opbevaret dine private ejendele, mens det står på. På den måde får du mere plads i dit hjem til at arbejde, og samtidig beskytter du dine møbler og andre ejendele mod skader.

Skal du til udlandet?

Uanset om du skal ud at rejse eller du skal flytte til udlandet, så har du mulighed for at få opmagasineret dine private ting i et opbevaringsrum, mens du er væk. Lej et privat depotrum hos os, og vi passer på dine ting, mens du oplever verden.

Skal du studere i udlandet?

Skal du holde en pause fra studiet eller tager du et semester i udlandet? Mens du er væk kan du få dine ting og møbler opmagasineret i et depotrum, hvor de trygt og sikkert står indtil du skal bruge dem igen.

Skal familien udvides?

Er I ved at løbe tør for plads i hjemmet, måske fordi der er en lille på vej? Så kan det være en god mulighed at få opbevaret nogle af de ting, som du ikke skal bruge lige nu og her, men alligevel er for dyrebare at smide ud.

I forbindelse med flytning

Er du hjemløs for en periode, fordi du skal flytte ud af dit gamle hjem inden dit nye hjem står klar? Så hjælper vi dig gerne med at opbevare dine personlige ejendele og møbler indtil dit nye hjem står klar til dig.

Boligudlejning

Lejer du din bolig ud på for eksempel Airbnb? Giv dine gæster mere plads ved at leje et depotrum hos os, hvor du opmagasinere dine personlige ejendele, mens der er fremmede, som bor i dit hjem. Det giver dig en tryghed, når du ikke selv er der til at holde øje med dine ejendele.

Dæk og fælge

Er du bilejer, så ved du hvor meget fire vinter- eller sommerdæk fylder. Derfor tilbyder vi at opmagasinere dine dæk og fælge for dig, når du ikke bruger dem. Så optager de i hvert fald ikke plads derhjemme.

Sådan kan Total Opbevaring hjælpe dig

Vi har rum i alle størrelser. Lige fra dem, hvor der er plads til en håndfuld flyttekasser til de store, hvor alt dit indbo kan være.
Hos os binder du dig ikke længere end der er behov for. Det kan være alt fra en enkelt dag til flere år.
Vi har åbent alle ugens dage - hele året rundt fra 06.00 til 22.00, så det er let at få dine ting. Skulle der opstå akut behov, så er vi til at tale med.
Der er mulighed for af- og pålæsning under tag. Her er stillet vogne til rådighed, der kan transportere dine ting let og sikkert.

Hvorfor vælge Total Opbevaring?

reservere plads

Reserver online

Du kan reservere et rum direkte på vores website. Let, sikkert og hurtigt.
noget depositum

Ingen ekstra udgifter

Hos os er der ikke depositum. Bare betal første måneds leje, og du kan flytte dine ting ind fra dag ét.
​privat adgang

​Personlig adgang

Du har adgang indenfor vores lange åbningstider. Og du kan selv komme ind uden vores hjælp.

Klar til at reservere dit opbevaringsrum?

Så ring og tal med en af vores medarbejdere om dine behov for opbevaring. Så finder vi i fællesskab hurtigt en god og sikker løsning.
Icon