Tagrenovering med tagpap

Trænger dit tag til at blive renoveret eller udskiftet? Det kan være dyrt at have et gammelt tag, når det gælder varmeregninger. Energiomkostningerne kan stige voldsomt og det skyldes, at langt størstedelen af bygningens varmetab sker gennem taget, som tegner sig for op til 25 % af det samlede varmetab.

Omkostningseffektiv løsning

Tagrenovering med tagpap er en attraktiv og omkostningseffektiv løsning for mange husejere. Som materiale er tagpap både holdbart og fleksibelt - hvilket gør det ideelt til renovering. Vi har masser erfaring med tagrenovering og udskiftning af tage med tagpap.

Ved renovering med tagpap skal det eksisterende tag først vurderes ordentligt for at sikre, at der ikke er nogen strukturelle problemer, og at det nye materiale kan påføres sikkert og forsvarligt. Det kan være nødvendigt at fjerne taget helt, hvis der er behov for større reparationer. Det kan også være en god idé at få efterisoleret taget.

Vi rådgiver om den bedste fremgangsmåde for dit hjem og dine individuelle behov.

Udfyld formularen

Så ringer vi dig op

Sådan udføres opgaven

En tagrenovering med nyt tagpap udføres direkte på den eksisterende tagbelægning. Den nye tagbelægning består typisk af enten et eller to lag tagpap afhængig af tagets individuelle hældning. Denne proces omfatter også udskiftning af eventuelt tilbehør som f.eks. hætter, skorstene, nedløb og ovenlysvinduer. 

Derudover kan der påføres isolering oven på den eksisterende konstruktion for at forbedre energieffektiviteten yderligere. 

Afhængigt af det ønskede udseende og den nødvendige beskyttelse kan der anvendes kileskåret isolering for faldopbygning eller til udjævning af taghældninger i taget. Alt dette kombineret resulterer i et nyrenoveret tag, der ser meget mere tiltalende ud og har højere energieffektivitet end tidligere.

Tagdækning i Aalborg
Tagdækning i Nordjylland

Brug kvalificeret fagfolk

Det er vigtigt at anvende kvalificerede fagfolk, der ved, hvordan de forskellige materialer bedst kan påføres og beskyttes mod vejrskader. Der bør også altid søges professionel hjælp, når mindre dele af taget skal repareres, da forkert montering kan føre til yderligere problemer med tiden.

Inspicér taget regelmæssigt

Efter reparation er det vigtigt at inspicere dit tag regelmæssigt i hele dets levetid og gerne årligt ved at kontrollere omkring skorstene, ovenlysvinduer mv, hvor vandskader lettere kan opstå.

Hvis du er i tvivl om dit tag trænger til at blive renoveret, eller om du skal have et helt nyt, kan du altid få et gratis tagtjek.

FAQ

Referencer

Se nogle af vores opgaver

Her kan du se tidligere udførte opgaver i og omkring Aalborg og Nordjylland
Nyt tag i Svenstrup

Nyt tag i Svenstrup

✔️ Nyt tagpap på hele tagfladen
✔️ Blik på hele villaen
✔️ Udluftning
✔️ Ovenlys inddækninger
Listedækning af tag

Listedækning

✔️ Nyt tagpap på hele tagfladen
✔️Ny listedækning
Tagpap på skiffertag

Pap på skiffertag

✔️ Nyt tagpap på skiffertag
✔️ Skift af to taghætter
Kontakt

Adresse:
Tolstrupsvej 100
9700 Brønderslev

Telefon: 40 59 40 70
Email: info@totalopbevaring.dk

Information
Kontakt
Placering
© 2023 Opbevaring Nord. All rights reserved.